Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Medlemskap i Lofoten Golfklubb og avgifter for 2014

Du kan tegne to hovedtyper av medlemskap, greenfeemedlemskap og medlemskap med spillerett.  Som medlem har du også flere rettigheter og fordeler. Les mer under.

A: GREENFEEMEDLEMSKAP 

Dette medlemskapet gir rabatt på greenfee og alle medlemsrettigheter i Lofoten Golfklubb. Blant annet gir medlemskapet rett til utstedelse av grønt kort og HCP kort. Du kan være medlem i Lofoten Golfklubb og bo andre steder i landet og spille på lokale baner mot greenfee. Ønsker du fritt spill på vår bane må du kjøpe avgift for spillerett i tillegg til dette medlemskapet, se medlemskap med spillerett.

Medlemskapet koster i 2014:

 • Voksne og distanse kr 1400,-
 • Familie kr 1300,-
 • Junior til og med 16 år kr 450,-
 • Junior til og med 19 år kr 450,-
 • Studenter til og med 26 år kr 750,-
 • Fyll ut innmeldingsskjemaet som du finner neders på denne siden som vedlegg.

Greenfee for greenfeemedlemmer: Priser greenfee og årsavgifter

Nyhet: Spill så mye du vil i en måned for kr 1500,-! Tilbudet gjelder kun våre greenfeemedlemmer og gjelder for 30 påfølgende dager. Tilbudet gjelder hele sesongen.

B: MEDLEMSKAP MED SPILLERETT

Medlemskap som gir fritt spill på banen hele sesongen. Dette medlemskapet får en ved å kjøpe årsavgift for spillerett. For å tegne dette medlemskapet må en først ha betalt avgiften for ”greenfeemedlemskap” over. Alle medlemmer unntatt juniorer og studenter som ønsker dette medlemskapet - må eie spillerettsaksje.

Det er nå solgt 336 spillerettsaksjer og prisen er kr 15 000,- inntil det er solgt 400 stk. Da vil prisen bli satt opp. Ny pris vil bli annonsert senere.

Det er en omsetningsavgift på spillerettsaksjen på 10% av opprinnelig kjøpesum.

De som kjøper spillerettsaksje i 2014 hos oss slipper årsavgiften for spillerett på kr 3000,- for 2014.

Årsavgift spillerett i 2014

 • Voksne: kr 3000,- (Må eie spillerettsaksje for å kunne kjøpe denne rettigheten)
 • Studenter til og med 26 år: kr 1000,-
 • Juniorer til og med 19 år: kr 550,-
 • Juniorer til og med 16 år: kr 0,-

Du kan inngå avtale om 6 mnd avdrag på medlems og spillerettsavgifter når du har medlemskap med spillerett. Avgiften pr måned er da kr 790,- for familiemedlem og kr 810,- for ordinære voksen medlem med spillerett.

Ta kontakt med daglig leder Frode Hov om du ønsker å kjøpe eller trenger mer informasjon om spillerettsaksjen: E-mail: frode@lofoten-golf.no eller 76072002.

C: MEDLEMSFORDELER I LOFOTEN GK 

Har du kjøpt spillerett spiller du fritt på banen hele sesongen. Er du greenfeemedlem har du rabatt på ordinær greenfee ved anlegget vårt. Se egne priser vedr dette.

Som medlem kan du også delta gratis på trening i regi av klubben. Det er faste treninger hver dag i sesongen - se egen oversikt her: Ukeprogram

Medlemsfordeler:

 • Som medlem i Lofoten GK har du også fordeler gjennom vårt medlemskap i Troon Golf. Få tilgang til verdens beste baner og  til bedre priser. Se egen informasjon her: http://www.troongolf.eu/troon-advantage.html .
 • Leie av golfsett til kr 150,- / 250,- (ordinær pris kr 250,-/350,-) og golftralle til kr 20,- (50% rabatt).
 • Alle medlemmer som verver ett nytt medlem får enten 2 greenfee eller 20 poletter til rangen.
 • 25% rabatt på overnatting.
 • 50% rabatt på protimer på ordinære priser.

D: SLIK BLIR DU MEDLEM !

Det er enkelt å bli medlem av Lofoten Golfklubb - og husk at du med klubbhandicap og medlemskap hos oss kan spille på de fleste banene i verden. Medlemmene våre har de samme rettighetene som andre medlemmer i andre norske klubber.

Fyll ut innmeldingsskjemaet som du finner som vedlegg nederst på denne siden og send den til oss pr brev , pdf på mail eller faks. Overfør videre riktig beløp for medlemskap til konto 8961 10 56789. Medlemskapet er ikke registrert før medlemskapskontigenten er betalt.

Du kan også kontakte oss via telefon 76072002 eller e.post og vi sender deg det du vil ha av informasjon. E-mail:

HUSK: Skriftlig melding om utmelding av klubben må sendes senest den 31/12. Om dette ikke er gjort er en som medlem å regne også det påfølgende året og må betale medlemskontingent. Vi utsteder golfkortet ved betalt medlemskapsavgift.  

Tegningskjema.doc
Innmeldingskjema Lofoten GK 2012.pdf
Se mer
     
Klapp Media