Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Golfkurs og arrangement 2012

Golfkurs og arrangement

Vi tilbyr ulike golfkurs i løpet av sesongen. Kursene foregår ved treningsfeltene ved Lofoten Golf Links og på selve golfbanen. >A: 12 timers nybegynnerkurs i golf - Veien til Golf 

B: Golfskøy for nybegynnere og grupper

B: Midnattsgolf (kun i mai, juni og juli)

C: Firmagolf - bedriftsturnering

D: Privattimer med Pro Andrew Hondlik for grupper og enkeltpersoner

A: Nybegynnerkurs i golf - Veien til golf!

Det blitt enklere å starte med golf. Nå kreves det ikke at en avlegger noen tester, hverken skriftlig eller praktisk. Det som kreves er at en må delta på et 12 timers kurs, hvor en i all hovedsak er ute på treningsfeltet og på golfbanen. Kursene arrangerer vi i helgene gjennom hele sesongen, 7 timer lørdag og 5 timer søndag. Har du tatt kurset og meldt deg inn i klubben kan du spille på banen vår. Du trenger ingen forkunskap i golf for å delta. Kursene blir holdt ved Lofoten Golf Links.

Pris:

12 timers nybegynnerkurs i golf (VTG): kr 990,- (lørdag og søndag) - se eget tilbud for nybegynnerpakke som inkluderer kurs, medlemskap og fritt spill på banen i hele 2011. Fra kr 890,- til kr 1990,-. Les mer her:

Tidspunkt:

Kurset går over 2 dager. Helgekursene går lørdag fra kl 10 til 17 og søndag fra kl 11 til 16. Ukekursene går tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 13 til 17.

Lunsj og middag kan kjøpes i klubbuset for de som ønsker.

Kurshelger for 2012

Uke: 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33 og 35

Overnattingspakke til kursdeltakere: Pakkepris: 2 netter overn. i dobbeltrom m frokost, fritt spill på banen, fri tilgang til range. Kr 1065,- pr pers. Enkeltromstilegg kr 450,-. Kursavgiften kommer i tillegg.

Påmelding: Telefon 76072002 eller e.post : post@lofoten-golf.no

Begrenset antall plasser. Maks 9 personer pr kurs.

B: Golfskøy !!

"Golfskøy" og Midnattgolf (se under) er et tilbud for de som ønsker et uhøytidlig arrangement på golfbanen. Dette er et 2-4 timers opplegg hvor vi har det mest gøy, men også lærer litt golf. Opplegget passer meget bra i forbindelse med konferanser, kick off turer og andre arrangementer for din bedrift. Det unike er at alle slipper ut på banen og spiller skikkelig golf. Etter å ha gjennomført flere titals slike arrangementer viser dette seg alltid å være en suksess. Gruppa har mye uhøytidlig moro sammen. Vi deler inn gruppa i flere lag og spiller en form for laggolf hvor alle slår videre på beste ball. Alle gruppene starter samtidig på hvert sitt utslag med en instruktør pr gruppe. Dette spillet kalles for Scramble. Hver gruppe noterer sin score og beste gruppe vinner. Tid: Arrangementet tar fra 2 til 4 timer og kan gjennomføres alle dager fra mai til oktober.

Pris : fra kr 590,- pr pers Prisen inkl. greenfee, leie av køller, forbruk av golfballer og instruktør. Servering kommer eventuelt i tillegg (skjenkerett for alkohol). Antall deltakere: fra 2 til 100. Bookes på tlf 76072002 C:

C: Midnattgolf !!

Som eneste bane i verden kan vi tilby golfspill med midnattsola i horisonten. Forskjellen fra Golfskøy er at dette foregår sent på kvelden og på natta om ønskelig. Bruk vårt opplegg eller ta kontakt og vi lager et arrangement spesielt for din gruppe. Begynn å spill på banen kl 2200 og slutt klokken 0200 på natta. Vi serverer nattmat i klubbhuset på bestilling. Dette tilbudet gjelder fra 15 mai til ca 2. august - hver dag med start fra kl 2100 til 0100.

Pris pr pers: kr 690,-.Prisen inkl. greenfee, leie av køller, forbruk av golfballer og instruktør.

Bestilling: .Ta kontakt for mer informasjon. Telefon 76072002 E-post : post@lofoten-golf.no

D: Firmagolf - bedriftsturneringer

Vi hjelper til og organiserer firmaturnering eller en Golf - Event tilpasset nybegynnere og erfarne golfere for din bedrift. Alt fra 1/2 times til flere timers opplegg. Klubbhuset har møterom og servering med alle rettigheter. Kombiner golf med styremøtet, arbeidsmøtet eller en kick off tur for dine ansatte.

Ta kontakt for mer informasjon. Telefon 76072002 E-post : post@lofoten-golf.no

E: Privattimer med Pro Andrew Hondlik

Ta kontakt med oss for å avtale enkelttime med Pro for deg selv eller en gruppe. 

 Andew Hondlik : andrew@lofoten-golf.no Mobil: 46950848

Club Repair and instruction.pdf
Lewis Caseley Profile.pdf
Lessons @ Lofoten Links.pdf

Se mer
     
Klapp Media