Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Lofoten Golfdrift AS søker: Markedsutvikler Golf
Markedsutviklers oppgave vil være å videreutvikle og styrke golfsatsingen til vår virksomhet. Deriblant å inngå og gjennomføre samarbeidsavtaler og prosjekter med lokale, nasjonale og internasjonale partnere. En viktig oppgave vil være å øke aktiviteten på anlegget med flere medlemmer og gjester.
Søknadsfrist er satt til 21. januar 2013.


Hele stillingsannonsen er som følger:

Lofoten Golfdrift AS søker etter: Markedsutvikler Golf

Lofoten Golf Links er en av Norges mest berømte golfbaner, mye på grunn av sin spektakulære beliggenhet og vakre design. Banen er nå under utbygging til en 18 hulls mesterskapsbane som åpner 2014. Selskapet inngikk tidligere i år samarbeid med Troon Golf som er verdens ledende management selskap med over 200 høystandards baner verden over. Selskapet driver turoperatøren 68° Lofoten som har fokus på nasjonale og internasjonale grupper på opplevelsesreiser i Lofoten. Selskapet arbeider med etablering av et opplevelseshotell på Hov med fokus på arktisk lys og opplevelser. Les mer på www.lofotengolf.no og www.68lofoten.no

Markedsutviklers oppgave vil være å videreutvikle og styrke golfsatsingen til vår virksomhet. Deriblant å inngå og gjennomføre samarbeidsavtaler og prosjekter med lokale, nasjonale og internasjonale partnere. En viktig oppgave vil være å øke aktiviteten på anlegget med flere medlemmer og gjester. Vi søker en person med evne til å jobbe selvstendig, samt har erfaring og gode resultater med salg og nettverksbygging. Søkeren bør beherske engelsk skriftlig og muntlig. Det er positivt med erfaring med golf, men dette er nødvendigvis ingen forutsetning.

Dette er en nyopprettet fast stilling. Tiltredelse og lønn etter nærmere avtale. Kontorsted vil være Hov, Gimsøy i Lofoten.

Søknadsfrist er satt til 21. januar 2013.

For mer informasjon kontakt Daglig leder Frode Hov på mobil: 91769809 epost: frode@lofotengolf.no

Se mer
     
Klapp Media