Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Opplevelseshotell i Lofoten til topps hos nordiske investorer
Destinasjon Hov og Lofoten Golf ble gikk helt til topps i kåringen av det mest attraktive investeringsobjektet på turistnæringens nordiska kapitalmarkedsdag – ”Nordic Tourism Investment Forum”

Pressemelding:

Opplevelseshotell i Lofoten til topps hos nordiske investorer
- Unik golfbane under midnattssola falt i smak (se vedlagte bilder)

Destinasjon Hov og Lofoten Golf ble gikk helt til topps i kåringen av det mest attraktive investeringsobjektet på turistnæringens nordiska kapitalmarkedsdag – ”Nordic Tourism Investment Forum”. Etter en omfattande utvelgelse i de nordiske landena kvalifiserte tolv foretak seg til dagen. Destination Hov og Lofoten Golf ble den norske vinneren og kom totalt på en sterk andreplass. De ble valgt av investorer som ”det mest interessante investeringsobjektet i Norden 2012”.

Internasjonalt potensial

Destinasjon Hov/Lofoten Golf tilbyr et konsept bestående av et spektakulært opplevelseshotell og en 18-hulls golfbane i verdens vakreste natur og med mulighet for midnattsolsgolf. SIVA har allerede investert 15 millioner i prosjektet, men Lofoten Golf er på jakt etter flere investorer. Alt burde ligge til rette for dette:

– Lofoten Golf er et unikt prosjekt som vi mener er viktig å realisere. Det er gledelig å se at prosjektet slår an hos profesjonelle, nordiske investorer. Inwest Sweden trakk fram Destinasjon Hov som et meget spennende prosjekt med et stort internasjonalt potensial. Det forteller Rolf Sandvik, Direktør for Reisemålsutvikling i SIVA. Sammen med Investinor er SIVA norsk initiativtaker til den nordiske kapitalmarkedsdagen.

En seier

– Dette er en viktig anerkjennelse av oss, sier en fornøyd daglig leder og gründer av Destinasjon Hov/Lofoten Golf, Frode Hov.

– Dette øker vår motivasjon for å finne investorer og få realisert prosjektet, avslutter Hov. )


For mer informasjon

Frode Hov, Telefon 91769809

Rolf Sandvik, Telefon 90604825

Se mer
     
Klapp Media