Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Pressemelding: Lofoten Golf Links inntar elitedivisjonen blant verdens golfbaner!
Hov, 17/7 2012
Lofoten Golfbane AS har inngått samarbeidsavtale med Troon Golf, verdens ledende golf management selskap


Lofoten Golfbane AS har valgt å inngå samarbeid med det amerikanske selskapet Troon Golf som har samarbeid og tilsyn med over 200 golfbaner verden over. Alle anleggene til Troon er fyrtårnsanlegg med høy standard og unike lokaliteter. Troon driver golfbaner som tilhører de absolutt best i verdens. Troon er ikke bare verdens største, men blir også sett på som den mest profesjonelle innenfor drift av golfanlegg. Dette er Troons første golfbane i Skandinavia. Gjennom denne avtalen er Lofoten Golfbane AS sikker på at selskapet har den internasjonale samarbeidspartneren selskapet trenger for at driften av golfbanen skal oppnå suksess.

«Gjennom dette samarbeidet ønsker Lofoten Golfbane AS å utvikle Lofoten Golf Links videre til et internasjonalt kjent anlegg med betydelig mer besøk enn det vi har i dag. Bare gjennom nettverket direkte til Troons medlemmer når vi over 300 000 golfere verden over. Videre vil vi på en helt annen måte bli sett og akseptert i golfindustrien. Troons merkevare forteller til et meget kresent marked at Lofoten Golf Links holder ypperste kvalitet. Det nytter ikke med spektakulær natur alene og en bane av høy standard som nå er under utvikling, om en ikke samtidig fokuserer på markedsarbeid og salg. Det er selvsagt også viktig med et bredt aktivitetstilbud og servicetilbud i tillegg til golf, noe som også Troon er opptatt av.» sier daglig leder Frode Hov i en kommentar.

«Gjennom samarbeidet med Troon vil vi lettere kunne nå et internasjonalt marked samt at vi vil bli tilført kompetanse og ressurser som vi ikke vil kunne skaffe oss alene. Gjennom internasjonale innkjøpsavtaler vil vi kunne oppnå bedre priser i fremtidige og pågående prosjekter» sier daglig leder Frode Hov videre.

Om Troon Golf
Ved hovedkvarteret i Geneve, Sveits, arbeider Troon Golf EMEA med utvikling av selskapets tilstedeværelse i Europa, Midt Østen og Afrika. Denne avdelingen er i sterk vekst og har nå tilsyn med 38 baner i 13 ulike land, inkludert Dubai, England, Russland og Spania samt at ytterligere utvidelser er planlagt.

Ved sitt hovedkvarter i Scottsdale Arizona USA, er Troon verdens største golf management selskap med tilsyn av anlegg lokalisert i 31 stater i USA og 25 land i verden forøvrig. Hele 47 av Troons anlegg er blitt kåret til topp 100 rangering av nasjonale eller internasjonale publikasjoner. Troons anlegg inkluderer The Grove, London; Classic Club, Palm Desert, California; Lumine Golf Club Tarragona, Spain; and Saadiyat Beach Golf Resort in Abu Dhabi; Turnberry, Skottland.

Økt helårsturisme i Lofoten
Lofoten Golfbane AS ønsker å etablere et internasjonalt reisemål på Hov i Lofoten. Innen 2014 planlegges det bygd et opplevelseshotell med 80 rom og en 18 hulls mesterskaps golfbane. På eiersiden er det statlige selskapet SIVA, som skal sikre sterke innovasjonsmiljøer i hele landet. SIVA er opptatt av å styrke utkantenes attraktivitet gjennom å videreutvikle reiselivsnæringen. Innovasjon Norge er videre en sentral samarbeidspartner for selskapet og har gitt et betydelig beløp som tilskudd til utviklingen av golfbanen.

Vi har som ambisjon å utvikle Hov og Gimsøy til et unikt reiselivsmål rettet mot et nasjonalt og internasjonalt marked. Gimsøy kan by på spektakulært landskap, historie og fornminner knyttet mot vikingetiden, i tillegg til unike fortrinn for å observere nordlys og midnattssol.


For ytterligere informasjon kontakt Frode Hov på mobil 91769809 eller epost frode@lofotengolf.no

Med vennlig hilsen
Frode Hov
Daglig leder Lofoten Golfbane AS
91769809
www.lofotengolf.no


Pressemelding 17 juli - Lofoten Golf Links inntar elitedivisjonen blant verdens golfbaner.pdf
Troon - Lofoten Links 10072012 dr7 (clean) (2).pdfSe mer
     
Klapp Media