Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Tilbud på firmatur til golfbanen.
Inviter dine ansatte på en utflukt til golfbanen for sosialt og morsomt samvær! Lofoten Golf er kåret til Norges mest berømte golfbane, men fortsatt har mange lokalt i Lofoten ikke prøvd den. Nå har du sjansen!

Opplegget passer for alle – spesielt for de som aldri har rørt en golfkølle før! :)


Arrangementet kan gjennomføres både på formiddags og ettermidagtid og passer for grupper fra 4 til over 100 ansatte!

Du trenger kun vanlige turklær og godt humør, da vi stiller opp med resten! Vi bruker fra 2 til 3 timer på golfbanen ut fra hva dere har tid til og hva dere ønsker.

Forslag på ettermiddagsprogram med servering og golfskøy:

  • Kl 17-18 Instruksjon på range og puttinggreen (kort innføring i ulike golfslag etc).
  • Kl 18 -20 Vi deler dere opp i lag med 3-5 personer i hver gruppe og spiller 3-4 hull på banen med instruktør. Mulig med innlagte konkurranser for moro skyld. Alle får testet de nye flotte golfhullene som åpnet i sommer. Du trenger ingen forkunskaper i golf for å delta!
  • Kl 20 -22 Matservering i klubbhuset. Prøv vår bacalao eller finnbiff, eller noe annet på vår meny.  Mulighet for å slå flere slag på rangen eller putting greenen etter måltidet.

Pris per pers: 690,- Inkluderer alt av utstyr, baller, instruksjon, poletter til range, avgift for spill på banen, mat med mer. Med noe påslag i prisen kan vi også servere maten i vår lavvo ved stranda på Hov. Drikke og transport til golfbanen er ikke inkludert. Om ønskelig kan vi organisere transport tur/retur Hov.

Det er mulig med rimelig overnatting på golfbanen fra kr 395,- pr pers inkl frokost.

Husk at vi har møtelokaler for opp til 20 personer. Kombiner møtet med litt golf i pausen! Vi serverer frokost, lunsj og middag i klubbhuset og har alle rettigheter.

Hyggelig om tilbudet er aktuelt for deg og din bedrift! Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

Ta kontakt med Frode på tlf 91769809 eller Wenche på 97967876 for bestilling og mer inforomasjon.


Se mer
     
Klapp Media