Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Event på golfbanen


Lofoten Scramble!

En aldeles sosial golf og fiskekonkurranse for absolutt ALLE!

OBS: Turneringen er testet og godkjent av Norges Golfforbund!

Dette er en golfturnering som passer utmerket for grupper med en mix av golfere og ikke golfere, for gutta på tur, bedriften på kick off i Lofoten og golfgjengen som virkelig har lyst å prøve noe annerledes! Fisken som fanges nytes selvsagt som herlig måltid i klubbhuset mellom fiskedelen og golfdelen av konkurransen. I løpet av kvelden blir så vinneren kåret!

Denne sosiale golfturneringen spilles som kombinert Texas Scramble (med handicap) og fiskekonkurranse. Golfdelen spilles med fastsatt runde på 18 eller 9 hull. Texas scramble er en spilleform hvor en deler gruppa inn i lag, og hvor alle slår ut på hvert hull og alle slår videre på beste ball. Her trenger en ikke være golfekspert for å ha det virkelig moro!

Arrangementet starter med en fisketur på Lofothavet hvor laget blir premiert med ekstra mottatte slag avhengig av fangsten. Desto mer fisk en får, desto bedre utgangspunkt har en for kveldens golfdel av turneringen. Turneringen avsluttes så på golfbanen hvor det laget med færrest slag vinner (de slagene en har vunnet på fiskedelen trekkes fra antall slag på banen). Turneringen kan også spilles som individuell stableford turnering eller slagkonkurranse om ønskelig.

Forslag på program:

13-16                    Fiskekonkurranse i fiskeskøyte på Lofothavet. Deilig fiskesuppe som lunsj.

18-20                    Dagens fangst nytes som herlig måltid i klubbhuset ved Lofoten Golf Links

20-01                    18 hulls golfturnering på natta og i midnattssol ved Lofoten Golf Links

01                           Premieutdeling i klubbhuset

Regler for fiskedelen av konkurransen:

 • Rekkefølgen på fiskingen blir trukket eller den med lavest handicap fisker først etc. Opptil 10 spillere kan fiske samtidig.
 • Hver deltaker får et likt antall minutter på fiske.
 • Fangsten blir regnet om i følgende golfslag.
  1. Fisk på kroken, uavhengig av om fisken blir fanget eller ikke, teller som ett mottatt slag. Turneringslederen/kapteinen på båten må godkjenne og kjenne at det er fisk på kroken.
  2. Hver fisk fanget (må være om bord i båten) uavhengig av størrelse gir en mulligan på valgfritt hull på golfrunden eller ett mottatt slag. Mulligan kommer i tillegg til mottatt slag som beskrevet under punkt 1).
  3. Hvert kilo rund fisk tilsvarer 2 mottatte slag på banen (2 nye slag for hvert hele kilo).
  4. Den spilleren med størst enkeltfangst får 5 mottatte slag.
  5. Den spilleren med størst samlet fangst får 5 mottatte slag.

Regler for golfturnering

 • Det spilles 9 eller 18 hull Texas Scramble, hvor slagene fra fiskedelen av konkurransen regnes med i mottatte slag i tillegg til handicap.
 • Spillerekkefølgen avgjøres av fiskekonkurransen – hvor den spilleren med flest mottatte slag fra fiskekonkurransen inkludert handicap starter sist. Den med nest minst starter nest sist etc. Eventuelt shot gun start hvor lederballen er de med flest mottatte slag starter på hull 1 etc.
 • Den spilleren med færrest slag fratrukket mottatte slag vinne Lofoten Scramble!

Pris: Minimum 6 deltakere, kr 1990,- per pers inkludert fiskekonkurranse, golfturnering, lunsj, middag og transport fra fiskebåt til golfbanen.

Kontakt oss på post@lofotengolf.no eller 76072002 for tilbud

 
Se mer
     
Klapp Media