Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Turistinformasjon


Lokalisering - hvordan komme til oss med bil Lofoten Golf Links ligger ved stedet Hov på Gimsøy midt i Lofoten. Dette er ca 45 km sørvest for Svolvær og ca 50 km nordøst for Leknes. Følg E10 og ta av ved Sundklakkbrua på Gimsøy. Banen ligger dermed relativt sentralt i Lofoten, med under en times kjøring til de fleste overnattingsanleggene og attraksjonene.

Transport til og fra golfbanen med Taxi: Med våre samarbeidspartnere tilbyr vi transport til og fra golfbanen fra flyplass eller hotell. Ring oss på 76072002 og vi bringer deg trygt og til en fornuftig pris til og fra golfbanen.

Turistinformajson Ønsker du mer informasjon om Lofoten som kommunikasjon, opplevelser og aktiviteter, kan du gå til Destination Lofoten sin egen informasjonsside: www.lofoten.info

Hvordan komme til oss med Fly.Fra Oslo Gardermoen kan du fly til Bodø, en tur på 1 t og 30 min. Fra Bodø kan du reise videre til Svolvær, Leknes.. Flyene til Svolvær, og Leknes tar 20 min. Det er Widerøe som frakter deg over fjorden fra Bodø, 6 ganger daglig. Her kan du bestille dine billetter: www.wideroe.no Med Lofotens fastlandsforbindelse Lofast er det også mulig å ta fly Oslo - Harstad/Narvik Lufthavn Evenes. Derfra kan man ta buss eller leiebil. Kjøretiden er på ca. 2 timer og 30 min etter vær- og føreforhold.  For ruter se www.wideroe.no, www.sas.no og www.norwegian.no. 

 KART !

Hvordan komme til oss med rutebuss:

se www.177nordland.no
Se mer
     
Klapp Media