Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


UKEPROGRAM
Tirsdager 1700 – 1800 Trening for knøtter og junior
Tirsdager 1800 - 1900 Trening for klubbmedlemmer fordeles på range og bane
Onsdager 1730 – 1900 Onsdagsgolfen 2014.


Styreleder i klubben: Thor Helge Jensen - 915 34678

post@leknes.intersport.noNyheter: http://lofotgolf.blogspot.no/


Lofoten Golfklubb starter sine treninger onsdag 8.mai og varer ut september. Det er treningsfri andre og tredje uke av fellesferien. Styret oppfordrer medlemmene til å ta med seg potensielle nye golfere på trening. (gratis de 3 første gangene).
Ansvarlig for treningsopplegget er pro i samarbeid med sport/jr. Utviklingskomite. Det blir i år lagt opp til mer banetrening, i tillegg til de vanlige øktene på driving range. Innspill/tilbakemeldinger fra deltakerne er viktige.

Tirsdager 1700 – 1800 Trening for knøtter og junior
Trening for jenter og gutter mellom 6 - 19 år. Nivået blir tilpasset den enkelte spiller (samt inndeling i grupper). Driving range, nærspill og banespill. Fokus på lek og små konkurranser. Leder i Juniorkomiteen og foreldre deltar sammen med pro. Kontaktperson: Barry Adolfsen og Annie Steffensen

Tirsdager 1800 - 2000 Trening for klubbmedlemmer fordeles på range og bane
Trening som passer for både nye og erfarne spillere. Treningene ledes av pro. Driving range, nærspill og banespill. Individuelt tilpasset.
Kontaktperson: Rolf Rotlie


Onsdager 1730 – 1900 Onsdagsgolfen 2014.
Trening der nye og erfarne spillere trener sammen. Alle som er interessert kan delta. Målet er å ivareta og hjelpe nybegynnere slik at de for en god start, og at det blir lettere å komme inn i miljøet og få hjelp og råd av erfarne spillere.
Etter treningene har vi en uformell 9 hulls turnering der vi alle kan forbedre antall slag pr. hull gjennom hele sesongen. En person tar imot påmeldinger og trekker startrekkefølge. Scorekort skal føres av markør og leveres inn rett etterpå. Kontaktperson: Lasse Nordby
Se mer
     
Klapp Media