Norsk English Deutsch Francais
 

Del på Facebook


  Nettkamera
Live! Klikk for større bilde

  Hovedpartner


  Samarbeidspartnere


Baneinformasjon
Lofoten Golf Links er en spektakulær 9-hulls seaside linksbane som er lagt vakkert inn i terrenget. Plasseringen ved storthavet med fritt utsyn mot nord og midnattssola gjør banen til en storslått opplevelse. Havet er vannhinder ved flere av hullene og sandstrender fungerer som naturlige sandbunkere. På Lofoten Golf Links kan sola kan være følgesvenn 24 timer i døgnet. Dette er vi alene om i verden om å kunne tilby i hele 2 måneder.

Den 26. juli 2010 åpnet banen i ny versjon med flere nye hull og ombygging av gamle. Ombyggingen har foregått siden 2008. Banen ble dermed par 35 mot tidligere par 31, og er betydelig lengre fra alle utslagsstedene. Banen har også fått par 5 hull, og har nå kun 2 par 3 mot 5 tidligere. Se det nye scorekortet som vedlegg lengre ned.

Turistinformasjon og veibeskrivelse

Nyhet: Se egen film fra Lofoten og Lofoten Golf Links - fra 2005

FAKTA
·Seaside linksbane. Par 35 - 9 hull – 2828 m fra hvit tee, 2578 fra gul tee og 2238 fra rød tee. Banen er Slopet senest i 2010. Se scorekort under

·Klubbhus med overnatting, kafe, pro-shop og kølleutleie.

·Driving range, putting & pitching green.

·Nybegynnerkurs, firmaturneringer og arrangementer

·Åpnet 14. juli 1998

·Sesong: medio mai til medio oktober.

·Design: Jeremy Turner

Annet:

Rik norrøn historie

Banen ligger ved Hov på Gimsøy. Hov er et gammelt vikingested med mange fornminner. Blant annet er det to gravsteder fra vikingetiden på banen. Historikere mener vikingehøvdingen Tore Hjort , som er nevnt i Vikingesagaene, stammer fra dette omårdet.

Rikt fugleliv
Lofoten Golf Links er et funn for fugleinteresserte. Havørn, rype, tjeld, stær, ender og sjøfugl som skarv, havsule og ærfugl ses daglig på banen. Det hekker storlom, smålom, småspove og storspove på eller i umiddelbar nærhet av banen. Er du heldig kan du også se den sjeldne svarthalespoven. Hvert år ser vi også store flokker med trekkfugler som kortnebbgås og grågås ved banen.

Sagt om Lofoten Golfbane:
Dette sies om Lofoten Golfbane


Plan over den endelige 18-hullsbanen

Scorekort:

scorekort Lofoten Golf 2010.pdf
 
Klikk for kart
Se mer
       
Klapp Media